KIRKLARELİ / VİZE - Kıyıköy Ortaokulu

5 proje ile Teknofeste başvuru yapılmıştır.Hayırlısı olsun.

"Sabrın en güzel örneği öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler."

Cedes Ocak ayı değerimiz olan Sabır temalı videomuz için Değerler Kulübü öğretmenimiz Demet BORA ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Aydınlık ise ışıkları söndürelim, akıllı tahtaları kullanmadığımızda fişini çekelim.

Şbt

Malezya Küresel Zirvesi,öğrencilerin etkinliklerle ingilizcelerinin geliştirilmesi amacıyla 12 ülke ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Arkadaşlık üzerine hikaye anlatımı, masterchef etkinliği, çevrimiçi olarak çevre üzerine konuşmanın yapılmasi, fısıltı etkinliği ile öğrencilerimiz katılım sağladı.Zirveye katılan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Demet Bora ve İngilizce Öğretmenimiz Emre Yeşil, öğrencilerimiz Nehir Öztürk,Zeynep Adıyaman, Nisan Çınar,Yaman Adıyaman'a katılım belgeleri gönderildi.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

7. Sınıf fen bilimleri dersi ünite tekrarlarını kahoot programı ile yaptık.Yağmur Ülger hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Asrın felaketinin 1.yılında 'Oyuncak Moli Sallanıyor' hikayesiyle öğrencilerimize deprem konusunda farkındalık yaratan öğretmenimiz Meltem Savaş'a teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızın 2.dönemine heyecanla başladık.Nerde Kalmıştık etkinliği için Meltem Savaş öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

6.sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi 2.ünite Namaz konumuz olan abdest nasıl alınır?, namazın kılınışını Kıyıköy Cami'ne giderek yaparak yaşayarak öğrenmiş olduk.

Ock

Oruç ünitemizin konusundan manilerimizi okuyarak dersimizi eğlenerek öğrendik.

Ock

Fen bilimleri dersini eğlenerek öğrendik.

Ock

Ünitemiz konularını eğlenerek öğreniyoruz.

Ock

ENGELLİLER HAFTASINDA EBA'DA YAYINLANAN BUĞDAY TANESİ FİLMİNİ İZLETEREK ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK